De mascotte van de bibliotheek

De bibliotheek van Utrera in Spanje promoot met een tekenwedstrijd het huis van boeken. De tekeningen zijn de basis voor de mascottes van de bieb. Zie hieronder vijf tekeningen en het uiteindelijke resultaat.

Kom, ga naar de bieb en ga lezen.

biblioteca publica ocean
biblioteca publica Bibi
biblioteca publica Cascabel
biblioteca publica Laeiou

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d