Anna Sophie ziet geen beperking

Deze lieve dame is mijn dochter Anna Sophie.

Kan jij je voorstellen hoe het is om een dochter met een meervoudige verstandelijke beperking te hebben? Anna Sophie is verhuisd naar een zorginstelling omdat haar zorgvraag te groot werd. Binnen een jaar na de verhuizing was daar ineens de coronacrisis. Hierover heb ik een boek geschreven.

Dit boek komt binnenkort uit bij Saam Uitgeverij.
Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het boek via deze link.

Deze foto past goed in de reeks. Kijk maar eens op mijn Instagram-profiel. Elke derde foto bestaat uit twee werelden of inzichten die via een optische grens zijn verbonden. Voorgrond-achtergrond, licht-donker, binnen-buiten of links-rechts. Anna Sophie ziet geen beperking. Haar hand aan de onderkant van de foto laat dat mooi zien. Die staat zowel aan de ene als de andere kant.

Aanmelden voor de nieuwsbrief – Boek Anna Sophie

* indicates required

Dank je wel alvast voor het abonneren op mijn nieuwsbrief. Werkt bovenstaand formulier niet, klik dan hier.

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: