Zo verkoop je water

Water uit de kraan is prima te drinken. Water uit de bron ook. Water uit de bron wordt in flesjes verkocht. De logistiek, reclame, het verhaal en schaarste drijven de prijs op.

Water uit de kraan in je eigen fles

Geen kraan in de buurt, maar wel dorst? Dan ben je aangewezen op de plastic flesjes van een halve liter bij de kiosk. Er zijn alternatieven, zoals Join the pipe en Dopper, hierbij moet je dus wel zorgen dat je je fles op tijd vult.

Water verkopen

Het verkopen van water kan door een bron uit een idyllische plek te gebruiken, een merknaam te verzinnen die gepromoot wordt als gezond en op het etiket te vermelden welke mineralen er allemaal inzitten. Kortom, de boodschap is: water is gezond, uit de bron is gezonder en uit de bron van de betreffende fabrikant is het gezondst.

Zo kan je het ook verkopen

Vodka of wodka betekent watertje in het Russisch (heb ik me laten vertellen). Wodka zonder alcohol is eigenlijk water. Dus het verkopen van water als non-alcoholic vodka is een uitstekende manier om de vraagprijs voor dit water op het niveau van de vraagprijs van wodka te brengen.

Proost

Non-alcoholic vodka. Water verkopen als wodka zonder alcohol

Leave a Reply

%d bloggers like this: