Afzwemmen

Hij begon in december vorig jaar met kikker, vliegtuig, potlood. Zaterdag mocht hij afzwemmen. Met andere afzwemmers liet hij zijn zwemvaardigheid zien. De verschillende zwemslagen, onder water zwemmen en watertrappelen. Iedereen slaagde voor dit belangrijke zwemexamen.

Veel bekijks

Het was druk in het zwembad. Ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s, vrienden en vriendinnen, ooms en tantes. Iedereen was er om te kijken naar deze mijlpaal. Het laatste onderdeel was watertrappelen. In twee groepen, de ene groep links en de andere rechts, gingen ze klaarstaan om in het water te springen. Na 3, 2, 1 werd er gelijktijdig gesprongen en vervolgens een minuut gewatertrappeld.

Beeld van het afzwemmen

Hieronder is te zien hoe ze erin springen om te gaan watertrappelen. Daaronder een kort filmpje van het erin springen.
Afzwemmen, in het water springen om te watertrappelen

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: