Roodkapje, Sneeuwwitje en Pinokkio in advertentie voor luisterboeken

Een luisterboek of een audioboek? Beide woorden worden gebruikt. Het is in ieder geval een boek dat aan je wordt voorgelezen. Virgin Megastore maakte reclame voor deze luisterboeken en liet in drie advertenties de studio zien.

In deze studio werd het voorlezen van de boeken opgenomen. In drie advertenties  is te zien hoe hoofdstukken uit Roodkapje, Sneeuwwitje en Pinokkio zijn opgenomen.

Audioboek Virgin Megastore Pinokkio Audioboek Virgin Megastore Roodkapje Audioboek Virgin Megastore Sneeuwwitje

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content