Reis met woorden, ontmoet de wereld

Londen, Parijs en Pisa. Het zijn bekende reisbestemmingen. De steden roepen iconische beelden op. Londen is onlosmakelijk verbonden met de rode dubbeldekker, in Parijs staat de Eiffeltoren en in Pisa staat de scheve toren.

Een boek lezen is een reis maken. Woorden brengen je overal. Penguin laat dit zien door de iconische beelden van de drie steden te verwerken in de plaatsnaam. De twee o’s in London worden wielen van de dubbeldekker, de A in Paris is de Eiffeltoren en de I in Pisa staat scheef en is de bekende toren. Reis met woorden en ontmoet de wereld.

Travel with words, meet the world London Travel with words, meet the world Paris Travel with words, meet the world Pisa

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: