E-boeken en de bibliotheek van de toekomst

De online bibliotheek is altijd open. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. In 2011 introduceerde het Chileense Biblioteca Viva de bibliotheek van de toekomst waar e-boeken kunnen worden geleend.

Een stockfoto waarin een familie uit de jaren 50 (in zwartwit) zich verzameld om de nieuwste technologie, een e-reader (in blauw). Een clichébeeld met nieuwe technologie. De familie is enthousiast over de nieuwe techniek. In die tijd keken families in reclames op deze manier naar de toekomst. De advertentie is gepubliceerd in kranten, op het web en sociale netwerken.

Kom, ga lezen.

afiche biblioteca futuro_ch

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: