Pillen? Boeken!

Tijdens de coronacrisis werden boekhandels slecht bezocht. Apotheken daarentegen werden zeer goed bezocht. Veel mensen maakten een een golf van angst en depressies mee bovenop symptomen van COVID-19.

Soms is medicatie niet het beste medicijn, vooral als het gaat om de mentale gezondheid. Lloyds apotheek ondersteunt die visie. Boekvoorschriften dus, bijvoorbeeld voor als je je eenzaam voelt, je reukvermogen bent kwijtgeraakt, bij een depressie of bij zelfisolatie.

Kom, ga lezen.

boek als medicijn

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: