Nokia’s antwoord op de iPhone 5C

Apple presenteerde nieuwe iPhones. De 5 wordt vervangen door de 5c en de 5s. De 5C komt in verschillende kleuren en Nokia vond hierin de aanleiding om Appel te bedanken voor de imitatie.

Nokia bedankt Apple voor de iPhone 5C

En bedanken wordt natuurlijk gedaan via Twitter. Het inhaken op het event van Apple is slim uitgevoerd door Nokia. Een simpele tweet en op een vriendelijke manier claimen dat de verschillende kleuren telefoons allang waren bedacht. Het is alleen niet voor te stellen dat Nokia de eerste was die dit bedacht. Aandacht krijgt Nokia in ieder geval wel. En dat kan het bedrijf goed gebruiken in de aanloop om weer een significante plek op de smartphonemarkt te veroveren.

Nokia response to iPhone5S kleurige cases

 

 

 

Leave a Reply

Skip to content